Meny

Våre tjenester

Artbox arbeider helhetlig med grafisk design uavhengig av om det skal trykkes eller vises på skjerm, og er opptatt av funksjonell formgivning og gode løsninger. Vi har et bredt tjenestespekter og leverer alt av trykksaker og nettløsninger – fra idè til ferdig leveranse. Vi er også anerkjent for vår kompetanse på design og produksjon av årsrapporter, kvartalsrapporter og presentasjoner.

Ikon som viser blyant og linjal

Grafisk design og layout

Ikon som viser en presentasjonsskjerm

Finansielle rapporter og presentasjoner

Ikon som viser koding

Nettløsninger og digitale tjenester

Ikon som viser en printer

Trykk i alle formater

Bilde av designer på møterom foran skjerm med illustrasjoner

Et kreativt produksjonsbyrå

Kort fortalt formgir vi dine idéer og behov med mål om å forsterke ditt budskap, enten det skal trykkes eller vises på skjerm. Alt fra logo til komplette identiteter, illustrasjoner og grafikk, trykksaker i små og store formater, event- og messeløsninger, og ikke minst nettløsninger – fra enkle bannere til komplette nettsider.

Våre kunder kommer ofte til oss med en profilmanual eller et konsept som vi utvikler videre til trykt materiell og nettløsninger. Hos Artbox kan du føle deg trygg på at selskapets grafiske retningslinjer ivaretas. Vi har solid erfaring med å forvalte alt fra de mindre til de mest omfattende grafiske profilene, og har blitt en viktig ressurs for flere av Norges største selskaper. Vi kan også hjelpe deg med å videreutvikle eller modernisere deres eksisterende profil.

Ta kontakt med oss for referanser

Bilde av notatblokk og tusj

Finansielle rapporter og presentasjoner

Artbox har spisskompetanse på finansielle rapporter og presentasjoner, i tillegg til rapporter på områder som for eksempel samfunnsansvar.

Vi bistår flere av Norges største børsnoterte selskaper med å gi rapporter og presentasjoner et profesjonelt visuelt uttrykk. God design og visuell konsistens gjennom alt kommunikasjonsmateriale gjør det enklere å forstå budskapet. Det bygger tillit hos aksjonærer, potensielle investorer og andre interessenter.

Vi leverer både trykte og digitale rapporter, og kombinasjonen av disse gjør at man potensielt når ut til flest mulig og ikke mister synlighet. På en digital utgave er video og animasjon virkemidler som kan benyttes for å presentere informasjonen på en engasjerende måte og gi en god brukeropplevelse. En responsiv nettløsning gjør at rapporten tilpasses alle skjermstørrelser.

I samarbeid med vårt trykkeri Printbox, kan vi også bistå med trykk, utsendelser og aksjonærservice. Printbox har lang erfaring med børsnoterte selskaper og de krav det stiller til håndtering av sensitiv informasjon og presisjon i produksjon og leveranser.

Les mer om våre tjenester for investor relations

Bilde av et oppslag i en årsrapport

Trykk på alle flater

Som grafisk produksjonsbyrå er en del av vårt tjenestespekter å tilby våre kunder ferdige produkter. Vi har derfor knyttet til oss flere gode samarbeidspartnere på trykk og produksjon. Vi kan levere det aller meste av trykt materiell; digital- og offsettrykk, storformat, event- og messesystemer, samt profilmateriell. Du som kunde forholder deg kun til oss som byrå, og vi følger opp og kvalitetssikrer dine produksjoner slik at du får det optimale sluttresultatet i en jungel av produksjonsteknikker og løsninger. Vår kompetanse er din trygghet.

Bilde av en gammel orginal Heidelberg Cylinder