Meny

Slik jobber vi

Direkte kontakt mellom kunde og utførende designer, effektive arbeidsprosesser med stor fleksibilitet – kombinert med bruk av gode løsninger for merkevare- og dokumenthåndtering. Vi har organisert vår måte å jobbe på med tanke på at det skal være enkelt å jobbe med oss.

Bildecollage av ansatte

Du blir fort kjent med vår kompakte organisasjon som til enhver tid kan snu seg rundt og har god oversikt over dine ønsker, behov og løpende prosjekter. Vi er opptatt av personlig kontakt, rådgivning og oppfølging. Vår størrelse gjør oss også tilpasningsdyktige, og vi kan derfor i stor grad imøtekomme kundens ønsker på hvordan de liker å jobbe. På denne måten har vi lykkes med å bygge mange langvarige og gode kunderelasjoner.

Bilde av grafisk designer som skisser og skriver notater
Ikon som viser en snakkeboble

Direkte kontakt med utførende designer

Ikon som viser et tannhjul

Enkle og effektive arbeidsprosesser

Ikon som viser en tryllestav

Stor fleksibilitet og rask levering

Ikon som viser en datasky

Effektive og gode skyløsningerFordeler ved å benytte et grafisk design- og produksjonsbyrå

Artbox er et kreativt grafisk design- og produksjonsbyrå, og vi har lagt opp vår måte å jobbe på for å løse spesifikt denne fasen av produksjonen.

Et reklamebyrå begynner gjerne med å definere målgruppe, utarbeide strategi og visuelle retningslinjer. Tradisjonelt sett arbeider gjerne reklamebyråene i team med flere ulike roller: Teamleder, prosjektleder, rådgiver, tekstforfatter, art director, grafisk designer og kanskje til og med en Mac’er i ett enkelt prosjekt.

Et produksjonsbyrå kommer gjerne inn når strategi og visuelle retningslinjer er lagt – og kunden har behov for noen som kan lage materiell til trykk og nettløsninger basert på dette uten å gå inn i store tidkrevende og kostbare prosesser med mange involverte for det som i utgangspunktet er en enkel bestilling basert på visuell profil.

Vi ser ofte at våre kunder, spesielt større selskaper, utfyller flere av disse ressursene selv. De fungerer selv som prosjektleder og tekstforfatter – og selskapet har allerede en strategi og grafisk profil å forholde seg til. I slike tilfeller kan et fleksibelt produksjonsbyrå som Artbox være en mer riktig partner.

Flere reklamebyråer har sett behovet og forsøkt etablering av ekspress-avdelinger, men du må uansett via en prosjektleder og i så måte forholde deg til flere personer. Hos oss tar en og samme medarbeider seg av prosjektet fra oppstart til ferdig leveranse. Våre kunder vil kun forholde seg til den grafiske designeren som utfører jobben. Det gir oss muligheten til å yte høy grad av fleksibilitet og snu oss fort rundt når behovet melder seg. Med færre involverte ressurser kan vi levere på kortere tidsfrister og til lavere honorar enn det reklamebyrået klarer. Det er også en fordel at kommunikasjonen går direkte mellom kunde og grafisk designer da man ikke mister relevant input til oppdraget på veien. Vi bruker ikke tid på møter dersom vi ikke trenger det, eller med mindre du som kunde ønsker det. Etter hvert som vi blir kjent, og bygger relasjoner og tillit, trenger vi ofte kun en rask telefon eller e-post med en gjennomgang av oppdraget før vi er i gang.

Gode løsninger for merkevare- og dokumenthåndtering

Artbox ønsker å tilby sine kunder mest mulig merverdi gjennom gode løsninger som kan bidra til at merkevare- og dokumenthåndtering blir effektive og sømløse prosesser.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi levere de beste og mest anerkjente nettbaserte systemene.