Meny

Noen av våre kunder

Artbox har siden 2004 jobbet med flere av de største selskapene i Norge. Med en ydmyk fremtoning og fleksibel innstilling har vi lykkes med å bygge mange gode og langvarige kunderelasjoner. Våre kunder representerer et bredt spekter av bransjer, og har gjennom disse årene gitt oss solid erfaring og en portefølje vi er stolte av.

Statkraft logoHydro logoEquinor logoScatec Solar logoEvry logoHeimstaden logoAvinor logoVeidekke logoHexagon logoElkem logoEntra logoYara logoBouvet logoAxactor logoAtea logoAF Gruppen logoGlobalConnect logoJuristforbundet logoBaneNor logoAwilhelmsen logoREC Silicon logoKomplett bank logoBW Offshore logoHusbanken logoBEWI logo

– og hva de sier om oss

Avinor logo

Vi er svært fornøyde med kvaliteten og evnen til å «hive seg rundt» som Artbox har. Det er et høyt faglig nivå og suveren service hos byrået.

Petter Norstrøm
Leder passasjerkommunikasjon, design og digital markedsføring
Avinor

Statkraft logo

Artbox utfører alltid til punkt og prikke! Unntatt de gangene dere bidrar til å løfte resultatet ytterligere.

Christine Sørvaag Sperre
Senior Communication advisor
Statkraft

Hydro logo

Vi er veldig beroliget med dere ’i stallen’. Alltid trygg på at jobben blir gjort. Og BRA gjort!

Rune Erdal
Visual Design Manager
Norsk Hydro

Evry logo

Jeg vil få takke dere for en fantastisk innsats for oss i forbindelse med Kapitalmarkedsdagen! Det gikk veldig bra og vi har fått så mye skryt. Tusen takk!!

Mona Lunde Martinsen
VP Branding
EVRY

Juristforbundet logo

Med faglig tyngde, tett dialog og stor fleksibilitet får Artbox oss til å føle at vi er en unik kunde, noe som bidrar til å gi oss en stadig sterkere visuell identitet.

Linda Engebretsen
Markedssjef
Juristforbundet