Meny

Det lille byrået med de største kundene

Våre kunder forteller at vi er dyktige på å ivareta en sterk merkevare, og har stor bredde i vår kompetanse. Vi leverer på korte tidsfrister gjennom en fleksibel innstilling, fokus på enkle og kostnadseffektive arbeidsprosesser, og med personlig service. Vår størrelse er en av våre styrker.

Bilde av Artbox skilt

Artbox er et kreativt grafisk produksjonsbyrå som ble etablert i 2004 og holder til sentralt plassert på Skøyen i Oslo.

Artbox arbeider helhetlig med grafisk design og produksjon på tvers av kanaler.

Vi har aldri hatt noe mål om å vinne gjeve priser – men å vinne våre kunders tillit gjennom en kompromissløs holdning til kvalitet og leveringsdyktighet i alle deler av våre leveranser. Som kunde hos Artbox vil du gjennom måten vi jobber på oppleve å bli tatt godt vare på.

Vi ønsker å være et byrå det er enkelt å forholde seg til, noe vår flate organisasjon legger til rette for. Vi har valgt å ikke vokse oss for store fordi vi ser at det å være liten er en styrke. Vi brenner for gode og langvarige kunderelasjoner, og mange av våre kunder har vært hos oss i over ti år.

Blant våre oppdragsgivere er noen av landets største selskaper – Avinor, EVRY, Statkraft, Hydro, Equinor og Veidekke – men vi jobber også med flere mellomstore og mindre virksomheter.

Logo Avinor Logo Evry Logo Statkraft Logo Hydro Logo Equinor Logo Veidekke

Se flere kundereferanser

Historien om Artbox

Bilde av to ansatte i godt humør som kobler av med å spille foosball

Og en ting til…

Vi har en viktig partner med på laget. Printbox er et kompakt og dynamisk digitaltrykkeri, som er født og oppvokst med Artbox sine verdier og ambisjoner. Fokus på personlig service med stor fleksibilitet og leveringsdyktighet, og ikke minst kvalitet på trykksakene de leverer.

Les mer om Printbox

Bilde av Jo og Frank fra Printbox
Jo Rybakken Ensby (Produksjonsansvarlig) og Frank Anthonsen (Daglig leder) i Printbox.