Meny

Det lille byrået med de største kundene

Våre kunder forteller at vi er dyktige på å ivareta en sterk merkevare, og har stor bredde i vår kompetanse. Vi leverer på korte tidsfrister gjennom en fleksibel innstilling, fokus på enkle og kostnadseffektive arbeidsprosesser, og med personlig kontakt. Vår størrelse er en av våre styrker.

Bilde av to ansatte i godt humør som kobler av med å spille foosball

Artbox er et kreativt grafisk design- og produksjonsbyrå som ble etablert i 2004 og holder til sentralt plassert på Skøyen i Oslo.

Artbox arbeider helhetlig med grafisk design og produksjon på tvers av kanaler.

Vi har aldri hatt noe mål om å vinne gjeve priser – men å vinne våre kunders tillit gjennom en kompromissløs holdning til kvalitet og leveringsdyktighet i alle deler av våre leveranser. Som kunde hos Artbox vil du gjennom måten vi jobber på oppleve å bli tatt godt vare på.

Vi ønsker å være et byrå det er enkelt å forholde seg til, noe vår flate organisasjon legger til rette for. Vi har valgt å ikke vokse oss for store – fordi vi ser at det å være mindre er en styrke som kommer våre kunder tilgode. Vi brenner for gode og langvarige kunderelasjoner, og mange av våre kunder har vært hos oss i over ti år.

Blant våre oppdragsgivere er noen av landets største selskaper – Statkraft, Hydro, Heimstaden, Equinor, Veidekke og Scatec – men vi jobber også med flere mellomstore og mindre virksomheter.

Logo Statkraft Logo Hydro Logo Heimstaden Logo Equinor Logo Veidekke Logo Scatec

Se flere kundereferanser

Historien om Artbox