Meny

Våre ansatte

Artbox er et kompakt byrå bestående av ni grafiske designere. Vi har alle forholdsvis lik kompetanse, som betyr at vi enkelt kan jobbe på tvers av prosjekter. Det gir oss stor fleksibilitet overfor våre kunder.

Profilbilde av Simen Gundersen Kjus

Simen Gundersen Kjus

Byråleder | Grafisk designer | Partner


(+47) 917 55 359

simen@artbox.no

vCard | LinkedIn


Vår byråleder styrer Artbox-skuta med stø kurs og har alltid god oversikt over løpende prosjekter. I tillegg til å være kaptein på laget, bidrar Simen til at våre kunder får levert sine produksjoner med høy presisjon og til avtalt tid.

Profilbilde av Martin Sundvoll-Noreng

Martin Sundvoll-Noreng

Kreativ leder | Grafisk designer | Partner


(+47) 938 20 149

martin@artbox.no

vCard | LinkedIn


Martin har alltid tusen jern i ilden og mange ideer på lur! Stor bilentusiast, gårdeier, kunstner – også videre, også videre. Martin har stor arbeidskapasitet og er høyt verdsatt med sin energi og kreative lidenskap.

Profilbilde av Mads Pedersen

Mads Pedersen

Grafisk designer


(+47) 408 59 094

mads@artbox.no

vCard


Mads ble headhuntet til Artbox etter at han under Grafisk design-studiene ble kåret til Årets talent. Det begynner å bli en del år siden Mads var ung og lovende, men Mads er fortsatt like dyktig og nøyaktig i alt han leverer – noe våre kunder har stor glede av.

Profilbilde av Tor Ingar Fagerhøi

Tor Ingar Fagerhøi

Grafisk designer


(+47) 932 61 607

tor@artbox.no

vCard | LinkedIn


Tor ble en del av Artbox-familien i januar 2013 og har vært et viktig tilskudd med sitt gode humør og stå-på evne. Når Tor ikke er på kontoret, er han ofte å finne på Kaffebrenneriet der hans legendariske ”Tors Hammer” fortsatt står på menyen.

Profilbilde av Tomas Strandskog

Tomas Strandskog

Grafisk designer


(+47) 901 70 728

tomas@artbox.no

vCard | LinkedIn


Vår blide nordlending Tomas er alltid så god å ha. Et ja-menneske som fikser det meste! Tar nye utfordringer på strak arm og har stor bredde og dyktighet i sin fagkompetanse.

Lars Aurland

Grafisk designer


(+47) 947 99 714

lars@artbox.no

vCard | LinkedIn


Med stor design- og teknologi-interesse tilfører Lars verdifull kompetanse til Artbox. Ellers er Lars glad i å løpe og målet er New York maraton.

Anna Prestsæter

Grafisk designer


(+47) 986 17 383

anna@artbox.no

vCard


Etter noen år på Svalbard, har Anna reist fra isbjørn og rifle til Oslo. Våre kunder får nå glede av hennes lidenskap for layout og funksjonell design.

Jostein Henriksen

Grafisk designer


(+47) 924 62 373

jostein@artbox.no

vCard | LinkedIn


Jostein har en variert designbakgrunn fra byråbransjen og har spisskompetanse mot årsrapportering. Når han ikke setter tekst og tall i system, klør han kattene sine bak øret og dykker ned i sin stadig voksende musikksamling.

Halvor Teigen

Grafisk designer


(+47) 413 31 888

halvor@artbox.no

vCard


Syvende far i huset er Halvor. Alltid like blid, og vår spesialist på effektivisering og interaktivitet. Halvor har gjennom mange års erfaring bygget opp solid kompetanse på dette området, og vi tror ikke det er mange (om noen) i Norge som kan matche hans enorme kunnskap på dette.